Expoziție Auto Off Road la Shopping City Mall din Râmnicu Vâlcea

În perioada 10 – 14 martie, Shopping City Râmnicu Vâlcea găzduiește un eveniment inedit, o expoziție de mașini puternice care vor participa la CUPA OFFROAD MASTERS X3M VÂLCEA.

Fie că ești un împătimit al sporturilor extreme, un iubitor de adrenalină sau doar un pasionat de mașini, vino la Shopping City Râmnicu Vâlcea și descoperă o parte din lumea plină de aventură a off road-ului!

CUPA OFFROAD MASTERS X3M VÂLCEA va avea loc în perioada 15-18 martie și va fi structurat pe 2 clase: Standard și Open-Hard în două zile de trasee și trial, pline de provocări, care vor testa la maxim mașinile și concurenții.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...