RĂSTURNARE de situație în cazul VIOLATORULUI din Sinești! VEZI ce a spus VICTIMA în fața magistraților

06 Mar 2018
Cazul violului de la Sinești, unde o tânără de 18 ani elevă a Liceului Petrache Poenaru din Bălcești, susține că a fost violată la un chef de către un tânăr de 27 de ani, a luat o altă întorsătură în momentul în care dosarul a ajuns pe masa magistraților din Horezu.
Conform avocatului inculpatului Moacă Vlăduț, Victor Stănculescu, victima nu și-a mai menținut o parte din declarații în fața judecătorului.
”După 3 ore de audieri în fața judecătorului, partea vătămată nu-și mai menține declarațiile date la poliție și la parchet. Iar momentul violului, după cele susținute de fată, începe când se întorc ceilalți băieți, care au condus-o deja pe prietena ei acasă. Oare de ce nu o fi violat-o când erau ceilalți plecați? Poate pentru că nu a fost viol, ci un act sexual consimțit. Vom vedea în urma cercetării judecătorești.
Ca avocat al lui, inițial nu am cerut control judiciar, ci arest la domiciliu. Judecătorul de sine, după 3 ore de audieri ca la carte, l-a pus pe inculpat sub control judiciar, după ce a ascultat-o pe victimă”, ne-a declarat avocatul Victor Stănculescu.
Amintim că la începutul lunii octombrie 2017, un chef în casa unui tânăr din localitatea Sinești, județul Vâlcea, a luat o întorsătură neașteptată, după ce tinerii au consumat băuturi alcoolice. Aceștia au bătut și au abuzat sexual o tânără de 18 ani, ore în șir. După calvar, tânăra a reușit să scape, ba chiar a furat cheile de la casă, încuindu-i pe violatori înăuntru. Tânăra, care este elevă în clasa a XII-a la Liceul Preda Buzescu din Berbești, a fugit direct la poliție, unde a depus plângere.
”S-au dus la chef acolo toți și fete si băieți după care s-a îmbătat acel Moacă Vlăduț și el a bătut-o rău şi a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el și cu restul. Ea a încercat să se apere, l-a mușcat rău de deget și apoi a bătut-o si mai rău. Într-un final a reușit să scape după ce au abuzat-o. Și a furat cheile de la casă , i-a încuiat pe toți acolo și a fugit la poliție”, a declarat un apropiat al tinerei.
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...