Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: Minoră din Timişoara, fugită la iubitul ei din VÂLCEA, a fost găsită de poliţişti

05 Mar 2018
FOTO: Minoră din Timişoara, fugită la iubitul ei din VÂLCEA, a fost găsită de poliţişti foto www.adevarul.ro
O adolescentă de 14 ani din Timişoara a dispărut de acasă, spunându-le părinţilor că merge până la nişte vecini să-şi încarce telefonul, anunţă www.adevarul.ro. Din fericire, povestea s-a terminat bine pentru adolescentă şi părinţii acesteia, ea fiind găsită în viaţă, în localitatea Stoileşti din judeţul Vâlcea. Minora fugise la iubitul ei din Vâlcea, de 25 de ani. Ea a fost găsită de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Vâlcea la domiciliul tânărului din Stoileşti.
Semnalând dispariţia, familia fetei de 14 ani din Timişoara a făcut un apel disperat, pe Facebook, pentru găsirea adolescentei dispărute: „La data de 03 martie, în jurul orei 08.00, CICOARE NICOLETA LARISA CLAUDIA ar fi plecat de la locuinţa de pe splaiul Nicolae Titulescu - clădire dezafectată lângă rambleul de linii ferate, din vecinătatea numărului 38, fără a reveni la domiciliu, unde locuieşte fără forme legale. Semnalmente: înălţime 1.75 metri, 60 de kg, păr şaten drept şi des, ochi căprui, faţă ovală, forma urechilor ovală, fără semne particulare sau tatuaje şi ten deschis la culoare. La data dispariţiei, minora purta o jachetă de culoare albastru închis tip fâş, bustieră de culoare neagră cu inscripţia Adidas, pantaloni de trening din bumbac de culoare gri şi o pereche de adidaşi imitaţie de piele de culoare neagră”, anunţ duminică Poliţia Timiş.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella