Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


BREAKING NEWS: Corul Euphonia din RÂMNICU VÂLCEA nu se mai desființează!

05 Mar 2018
Veste bună pentru oamenii de cultură din municipiul Râmnicu Vâlcea. Primarul Mircia Gutău, în mărinimia sa, a decis să nu mai desființeze Corul Academic Euphonia.
Chiar dacă în ultimul timp, spațiul public a fost invadat de nemulțumiri ale membrilor corului, ba chiar aceștia au făcut și o scrisoare deschisă plină de injurii și calomnii la adresa primarului Gutău, acesta a ascultat până la urmă vocea rațiunii și a hotărât să nu mai desființeze corul. Alături de cei doi viceprimari, Sebi Vețeleanu și Camen Preda, Mircia Gutău i-a asigurat pe cei de la Filarmonică că Euphonia nu se mai desființează.
Managerul interimar al Filarmonicii, Meda Stanciu, ne-a declarat că a primit vestea cu mare bucurie, dar și că scuzele ar fi mai mult decât necesare în acest caz.
”Îmi cer scuze în numele corului pentru toate cele ce s-au petrecut în ultimele zile. Aceea scrisoare urâtă nu trebuia să apară. Colegii mei de la cor probabil că au fost luați de val, trebuiau să aștepte, nu să reacționeze atât de vehement și agresiv. Cu toate acestea, domnul primar ne-a demonstrat că iubește muzica. Îi mulțumesc din suflet că a revenit asupra deciziei. Vom luat toate măsurile economice necesare, însă domnul primar ne-a promis că vom discuta concret și la rectificare și astfel corul nu se mai desființează. Însă, de acum încolo se vor schimba regulile și în cor vor rămâne profesioniștii. Domnul Gutău ne-a solicitat să facem o evaluare precisă, bazată pe criterii de profesionalism”, ne-a declarat Meda Stanciu.
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella