7 martie, Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială “Take Ionescu” din RÂMNICU VÂLCEA

Școala Gimnazială “Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea sau Școala cu Ceas, așa cum ea este cunoscută de toți vâlcenii, își deschide larg porțile în data de 7 martie 2018. Scopul acestei acțiuni este de a interacționa elevi și profesori, într-un mediu prielnic, adecvat pentru micuții care pășesc pentru prima dată pragul unei școli.
La eveniment sunt invitaţi să participe preşcolarii din grădinițe, precum şi părinţii acestora care sunt interesați să cunoască oferta educațională a școlii, în vederea înscrierii copiilor în clasa pregătitoare.
Evenimentul va debuta cu prezentarea școlii de către directorul instituției, doamna Florina Soare, a ofertei educaţionale, a metodologiei şi a calendarului de înscriere, precum şi a dascălilor care vor fi încadraţi la clasele pregătitoare.
Activitatea va continua cu vizitarea spaţiilor din şcoală, dar și cu participarea preşcolarilor la diverse activităţi şi workshop-uri realizate de elevii claselor a IV-a, îndrumați de dascălii lor. Copiii vor avea parte și de alte surprize din partea școlarilor.
”Prin aceste activităţi pe care le-am gândit, cadrele didactice ale şcolii au dorit să vină în întâmpinarea părinţilor care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii acestora. În acest sens , îi invităm pe toți cei care doresc să ne viziteze și să ne cunoaștem mai bine , pentru a se convinge că Școala Gimnazială “Take Ionescu”este școala în care își doresc să învețe copiii domniilor lor în următorii nouă ani!”, ne-a spus directorul Florina Soare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...