Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

7 martie, Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială “Take Ionescu” din RÂMNICU VÂLCEA

Școala Gimnazială “Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea sau Școala cu Ceas, așa cum ea este cunoscută de toți vâlcenii, își deschide larg porțile în data de 7 martie 2018. Scopul acestei acțiuni este de a interacționa elevi și profesori, într-un mediu prielnic, adecvat pentru micuții care pășesc pentru prima dată pragul unei școli.
La eveniment sunt invitaţi să participe preşcolarii din grădinițe, precum şi părinţii acestora care sunt interesați să cunoască oferta educațională a școlii, în vederea înscrierii copiilor în clasa pregătitoare.
Evenimentul va debuta cu prezentarea școlii de către directorul instituției, doamna Florina Soare, a ofertei educaţionale, a metodologiei şi a calendarului de înscriere, precum şi a dascălilor care vor fi încadraţi la clasele pregătitoare.
Activitatea va continua cu vizitarea spaţiilor din şcoală, dar și cu participarea preşcolarilor la diverse activităţi şi workshop-uri realizate de elevii claselor a IV-a, îndrumați de dascălii lor. Copiii vor avea parte și de alte surprize din partea școlarilor.
”Prin aceste activităţi pe care le-am gândit, cadrele didactice ale şcolii au dorit să vină în întâmpinarea părinţilor care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii acestora. În acest sens , îi invităm pe toți cei care doresc să ne viziteze și să ne cunoaștem mai bine , pentru a se convinge că Școala Gimnazială “Take Ionescu”este școala în care își doresc să învețe copiii domniilor lor în următorii nouă ani!”, ne-a spus directorul Florina Soare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella