Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Matematica Modus Vivendi! Concurs interjudețean la Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân” din RÂMNICU VÂLCEA

În data de 3 martie 2018, s-a desfășurat în memoriam profesor Nicolae Pavelescu, cea de-a XV-a ediție a Concursului interjudețean ”Matematica Modus Vivendi” la Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân” din Rm. Vâlcea.
Au participat peste 300 de elevi din 7 județe, de la clasa a III-a până la clasa a XII-a. Președintele concursului a fost domnul profesor universitar doctor DUMITRU ACU de la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu. La festivitatea de deschidere, alături de domnul președinte al concursului, au participat domnul Mircia Gutău, primar al municipiului Rm. Vâlcea și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Judetean Vâlcea, doamna profesor Diaconescu Armășescu Claudia, inspector școlar pentru disciplina matematică, doamna Săraru Elena, inspector pentru învățământ primar și doamna Apostol Doinița, inspector perfecționare.
Doamna Andra BICĂ, Inspector Școlar General al I.Ș.J. Vâlcea, prezentă la festivitatea de premiere, a evidențiat încă o dată performanțele deosebite obținute la matematică de elevii vâlceni, modul exemplar de organizare coordonat de conducerea Colegiului, accentuând faptul că participarea la numeroasele concursuri de specialitate iî pregătește pe copii indiferent de vârstă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella