Matematica Modus Vivendi! Concurs interjudețean la Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân” din RÂMNICU VÂLCEA

În data de 3 martie 2018, s-a desfășurat în memoriam profesor Nicolae Pavelescu, cea de-a XV-a ediție a Concursului interjudețean ”Matematica Modus Vivendi” la Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân” din Rm. Vâlcea.
Au participat peste 300 de elevi din 7 județe, de la clasa a III-a până la clasa a XII-a. Președintele concursului a fost domnul profesor universitar doctor DUMITRU ACU de la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu. La festivitatea de deschidere, alături de domnul președinte al concursului, au participat domnul Mircia Gutău, primar al municipiului Rm. Vâlcea și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Judetean Vâlcea, doamna profesor Diaconescu Armășescu Claudia, inspector școlar pentru disciplina matematică, doamna Săraru Elena, inspector pentru învățământ primar și doamna Apostol Doinița, inspector perfecționare.
Doamna Andra BICĂ, Inspector Școlar General al I.Ș.J. Vâlcea, prezentă la festivitatea de premiere, a evidențiat încă o dată performanțele deosebite obținute la matematică de elevii vâlceni, modul exemplar de organizare coordonat de conducerea Colegiului, accentuând faptul că participarea la numeroasele concursuri de specialitate iî pregătește pe copii indiferent de vârstă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...