Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

A murit fostul primar Traian Sabău! Primarul Mircia Gutău și președintele CJ Vâlcea Constantin Rădulescu au transmis mesaje de condoleanțe familiei

Fostul primar al Râmnicului Traian Sabău, în vârstă de 77 de ani, a murit în noaptea de 3/4 martie 2018. El era internat la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni, unde se afla încă de la inaugurarea acestuia. ÎN ultimele zile starea fostului primar s-a înrăutățit și a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. A fost internat cu diagnosticul de enterocolită și pneumonie. Traian Sabău avusese în trecut multiple accidente vasculare. Inițial a fost internat la secția Boli Infecțioase după care a fost transferat la Reanimare, unde a și decedat.

Traian Sabău (n. 27 noiembrie 1941) este un fost deputat român în legislatura 1996-2000, ales în județul Vâlcea pe listele partidului PDSR. Traian Sabău a demisionat ca deputat pe data de 20 iunie 2000 și a fost înlocuit de către deputatul Dorin Chiriță. Traian Sabău a condus Primăria Râmnicului în perioada 2000 - 2004.
”A plecat ... a plecat un om minunat, cald cu un suflet cum rar intalnesti!
A plecat deputatul meu, primarul meu .... a plecat prietenul meu deosebit .... a plecat intre ingeri!
O sa se intalneasca acolo intre ingeri cu Doru Chirita si cu alti titani ai tineretii mele!
Aici... eu.... noi cei care il iubim ne simtim din nou mai singuri!
DUMNEZEU SA IL IERTE PE TRAIAN SABAU!
Condoleante familiei si tuturor celor care l-au cunoscut pe Traian SABAU!”, a postat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.
“În acest cămin este şi un om căruia eu îi port un mare respect. Mi-a dat voie să vorbesc despre asta. Este vorba de fostul primar Traian Sabău, pentru care am o recunoştinţă deosebită, pentru că a fost omul care mi-a deschis drumul în administraţia locală şi îi mulţumesc din suflet”, declara primarul Mircia Gutău, la inaugurarea căminului .

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella