Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Competiţie pentru COPII la SCHI RESORT TRANSALPINA

02 Mar 2018

Ski Resort Transalpina prezintă, în data de 11 martie a.c., cel mai spectaculos weekend pentru copii cu multă distracţie şi ateliere de activităţii pentru toţi copiii, workshop-uri educative cu privire la conduita pe pârtie, siguranţă şi alimentaţie sănătoasă, lecţii gratuite de ski şi snowboard pentru copii, Cupa Orange Slalom uriaş copii în 11.03.2018, fete/băieţi, 6 categori de vârstă; amatori/avansaţi; în total 72 de premi, oferite de Orange România şi SanoVita.

Competitia de schi alpin pentru copii, organizată de SKI Resort Transalpina are ca scop atragerea unui număr cât mai mare de copii spre practicarea acestei discipline sportive şi dezvoltarea spiritului competiţional. Se doreşte ca prin intermediul acestei competiţii să se asigure un cadru propice descoperirii copiilor talentaţi pentru practicarea sportului de performanţă.

Întrecerile vor fi în aşa fel organizate încât să pună în valoare competenţele sportive şi tehnice dobândite, impuse de probele schiului alpin. Prin intermediul acestei competiţii, copiii talentaţi se pot evidenţia şi aprecia de către cluburile sportive pentru practicarea sportului de performanţă.

Statutul concursului este OPEN (copii care sunt/nu sunt legitimaţi în cadrul unui Club sportiv cu disciplina “schi”, la start putându-se alinia orice iubitor al acestui sport, cu condiţia încadrării în categoriile de vârstă specificate mai jos. Pot lua parte la competiţie copii- fete şi băieţi - la una din următoarele categorii: Categ. I. Copii născuţi în 2012 - şi mai mici; Categ. II. Copii născuţi în 2011-2010; Categ.III. Copii născuţi în 2009-2008; Categ. IV. Copii născuţi în 2007-2006; Categ. V. Copii născuţi în 2005-2003; Categ. VI Copii născuţi în 2002-2000.

Competiţia se va desfăşura în data de 11 martie 2018 pe pârtia din partea dreaptă a Teleski 1 de la Ski Resort Transalpina, într-o singură manşă, respectând particularităţile de vârstă.

Înscrierile se vor face conform fişei de înscriere afişate pe site-ul oficial www.trans-alpina.ro. Fişele de înscriere se vor transmite pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până cel mai tarziu vineri, 9 martie 2018, ora 16.00. După această dată şi oră nu se mai primesc cereri de înscriere.

Ski Resort Transalpina îşi rezervă dreptul de a face modificări, în funcţie de condiţiile meteorologice sau alte cauze independente de aceasta.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella