Au folosit o CROSĂ DE GOLF, un PISTOL DE JUCĂRIE şi două staţii portabile pentru a jefui o locuinţă

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bălcești și Secției 10 Poliției Rurală Măciuca au depistat 3 persoane bănuite de săvârșirea unei tâlhării, comisă în noaptea de 28 februarie/1 martie a.c., în comuna Fârtățești.

În dimineața zilei de 1 martie a.c., polițiștii au depistat, imediat după săvârșirea faptei, 3 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, din Râmnicu Vâlcea și Ionești, bănuiți de comiterea unei tălhării. Polițiștii au fost sesizați în cursul nopții, de o femeie din comuna Fârtățești, cu privire la faptul că, la poarta sa este parcat un autoturism în care se află 3 bărbați. Ulterior, persoanele bănuite ar fi pătruns fără drept în locuința familiei, având asupra lor o crosă de golf, un pistol de jucărie şi două staţii portabile de emisie-recepţie și ar fi sustras 2 telefoane mobile.

Au fost demarate imediat investigațiile, mașina în cauză fiind depistată în comuna Fărtățești, iar cele 3 persoane fiind conduse la sediul postului de poliție, asupra acestora fiind găsite telefoanele și pistolul de jucărie. De asemenea, șoferul a fost testat alcooloscopic, rezultând o alcoolemie de 0,45 mg-l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...