Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

HCM Râmnicu Vâlcea se menţine pe podium în Liga Florilor

01 Mar 2018
Formaţia antrenată de Relu Roşca a obţinut o nouă victorie pe teren propriu în campionat, contra celor de la Dunărea Brăila. În faţa a peste 1500 de suporteri, echipa vâlceană s-a impus cu scorul de 31 la 21, asigurându-şi poziţia a 3-a în clasament, loc care asigură HCM-ului prezenţa în cupele europene. Antrenorul principal al HCM-ului, Aurelian Roșca a mulțumit fanilor prezenți duminică în Sala Sporturilor Traian, cei care au purtat HCM-ul spre o victorie concludentă, 31-21 cu Dunărea Brăila. ”Mulțumesc fanilor pentru faptul că, după cele două înfrângeri din campionat, au venit să ne susțină în continuare, sperăm să intrăm din nou în tempoul care ne trebuie pentru a realiza obiectivul. Ne bucurăm că a fost o sală aproape plină, noi pentru fani jucăm și sperăm să facem partide bune în continuare. Vom lua fiecare meci în parte, ne așteaptă un joc foarte greu la Slatina, apoi acasă cu Clujul, sunt două echipe în căutare de puncte pentru supraviețuire în Liga Națională. Să nu uităm și jocul de cupă, în deplasare, la Brașov, ne așteaptă un alt meci greu. Sperăm să legăm șirul victoriilor și să aducem din nou oamenii în Sala Traian. Cupa este o variantă în plus pentru calificarea în Europa, dar sunt echipe foarte bune și este greu și acolo, campionatul și cupa se vor juca până în fiecare secundă”, a declarat Aurelian Roșca.
HCM: Blazek, Razum - Florica 7, Fernandez 5, Băcăoanu 5, Glibko 3, Lopez 3, Adespii 3, Gavrilă 1, Manea 1, Vukcevic 1, Vasileuskaya 1, Badea 1, Khouildi, Krnic. Antrenori: Aurelian Roșca (principal), Gheorghe Sbora, Ionel Gheorghe.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella