Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Tatăl lui Bobiță Cătușanu a trecut în lumea celor drepți

Când Dumnezeu are nevoie de îngeri, un om bun părăsește această lume. Asta probabil că s-a întâmplat și în cazul decesului tatălui lui Bobiță Cătușanu, cunoscutul basist al trupei Antract.
”Azi tatal meu Catusanu Constantin a parasit aceasta lume... Cei care l-au cunoscut si apreciat isi pot lua un ultim ramas bun mergand la capela cimitirului Sfantul Ioan din Rm. Valcea. Slujba de inmormantare va avea loc joi 1 martie ora 12:00! Dumnezeu sa il odihneasca...” a postat Bobiță Cătușanu pe pagina sa de socializare.
În fața in implacabilei morți, cuvintele sunt de prisos. Cu toate acestea, un gând de alinare și sincere condoleanţe familiei, la trecerea în nefiinţă a celui care a fost Constantin Cătușanu. Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella