Tatăl lui Bobiță Cătușanu a trecut în lumea celor drepți

Când Dumnezeu are nevoie de îngeri, un om bun părăsește această lume. Asta probabil că s-a întâmplat și în cazul decesului tatălui lui Bobiță Cătușanu, cunoscutul basist al trupei Antract.
”Azi tatal meu Catusanu Constantin a parasit aceasta lume... Cei care l-au cunoscut si apreciat isi pot lua un ultim ramas bun mergand la capela cimitirului Sfantul Ioan din Rm. Valcea. Slujba de inmormantare va avea loc joi 1 martie ora 12:00! Dumnezeu sa il odihneasca...” a postat Bobiță Cătușanu pe pagina sa de socializare.
În fața in implacabilei morți, cuvintele sunt de prisos. Cu toate acestea, un gând de alinare și sincere condoleanţe familiei, la trecerea în nefiinţă a celui care a fost Constantin Cătușanu. Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...