Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Gerul şi viscolul închid TREI ŞCOLI din VÂLCEA. VEZI CARE!

Gerul şi viscolul închid din ce în ce mai multe şcoli şi grădiniţe din ţară! Copiii se bucură pentru că stau acasă, însă mulţi părinţi sunt disperaţi să găsească pe cine cu cine să-i lase. Ori cheamă bunicii, ori plătesc o bonă, ori îi iau pe cei mici cu ei, la serviciu. Însă - ceea ce majoritatea elevilor nu iau în calcul - este că vor fi nevoiţi să recupereze cursurile pierdute din cauza vremii nefavorabile.

Ca urmare a situaţiei meteorologice din ultimele zile (ninsori temporar abundente), la nivelul judeţului Vâlcea au fost suspendate cursurile şcolare în 3 localităţi, respectiv:
- Stoileşti – pentru data de 28.02.2018;
- Runcu – pentru data de 28.02.2018;
- Lădeşti – pentru zilele de 28.02.2018 şi 01.03.2018.

Pe reţeaua de drumuri naţionale, judeţene şi locale din judeţul Vâlcea, la această oră, se circulă în condiţii de iarnă, în continuare se intervine cu utilaje pentru menţinerea acestora în stare de viabilizare.

La nivelul reţelelor de energie electrică, la această oră, nu se înregistrează întreruperi în alimentarea cu energie electrică ca urmare a situaţiei meteorologice.

Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella