FOTO: „Serbările Zăpezii” organizate de DJST Vâlcea

FOTO: „Serbările Zăpezii” organizate de DJST Vâlcea Foto: DJST Valcea

Week-end-ul trecut, la Păltiniş, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi, „Serbările Zăpezii”, eveniment care se desfăşoară de peste 48 de ani.

Cu toate că din punct de vedere calendaristic, ne aflăm la sfârşitul iernii, vremea de afară doreşte să ne contrazică, fapt ce nu a putut decât să îmbunătăţească calitatea acţiunii ce s-a derulat în imediata apropriere a Hotelului Cindrel.

Cei aproximativ 150 de copii şi dascălii lor au putut participat la concursuri de săniuş, alergare în saci, derdeluş pe folie, trasul frânghiei, construirea celui mai frumos om de zăpadă. Voia bună a fost împletită cu creativitatea şi îndemânarea, în funcţie de probele la care au participat copiii.

La final, cei care s-au situat pe locurile fruntaşe, au fost premiaţi cu medalii, cupe, plachete şi diplome, acest lucru venind ca o răsplată a muncii depuse de către sportivi.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...