Să SPRIJINIM un PROFESOR EXCEPŢIONAL, care are nevoie de SÂNGE!

Îndrăgitul profesor de educaţie fizică şi sport Mihai Alexandru Ceauşu, al Colegiului Economic din Râmnicu Vâlcea, suferă de o formă de leucemie și pentru a face tratamentul necesar are nevoie de sânge, anunţul fiind făcut pe grupul de pe reţeaua de socializare Facebook, Mămici din Vâlcea.

"URGENT! Domnul profesor Ceaușu Mihai, de educație fizică și sport de la Colegiul Economic are mare nevoie de noi toți, de sprijinul vâlcenilor!!!
Suferă de o formă de leucemie, iar pentru a putea face tratamentul necesar are nevoie de SÂNGE!
Vă rugăm să mergeți la Centrul Transfuzii Sangvine Valcea şi să donați sânge pentru profesorul Ceauşu!
Nu contează grupa de sânge! Trebuie să fie pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu, Secţia Hematologie, pentru Ceauşu Mihai Alexandru!"

Așadar, toți doritorii se pot prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină din Râmnicu Vâlcea, cu specificarea numelui persoanei pentru care donează, respectiv Ceauşu Mihai Alexandru, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu, Secţia Hematologie.

Persoanele care donează sânge nu trebuie neapărat să aibă grupa sanguină de care are nevoie profesorul Mihai Alexandru Ceauşu, pentru că între centrele de transfuzii din țară se fac schimburi de pungi de sânge. Cei care donează sânge trebuie să îndeplinească normele impuse donatorilor, să aibă peste 18 ani, să fie sănătoși, să nu fi consumat alcool și mâncăruri grase.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...