Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Să SPRIJINIM un PROFESOR EXCEPŢIONAL, care are nevoie de SÂNGE!

Îndrăgitul profesor de educaţie fizică şi sport Mihai Alexandru Ceauşu, al Colegiului Economic din Râmnicu Vâlcea, suferă de o formă de leucemie și pentru a face tratamentul necesar are nevoie de sânge, anunţul fiind făcut pe grupul de pe reţeaua de socializare Facebook, Mămici din Vâlcea.

"URGENT! Domnul profesor Ceaușu Mihai, de educație fizică și sport de la Colegiul Economic are mare nevoie de noi toți, de sprijinul vâlcenilor!!!
Suferă de o formă de leucemie, iar pentru a putea face tratamentul necesar are nevoie de SÂNGE!
Vă rugăm să mergeți la Centrul Transfuzii Sangvine Valcea şi să donați sânge pentru profesorul Ceauşu!
Nu contează grupa de sânge! Trebuie să fie pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu, Secţia Hematologie, pentru Ceauşu Mihai Alexandru!"

Așadar, toți doritorii se pot prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină din Râmnicu Vâlcea, cu specificarea numelui persoanei pentru care donează, respectiv Ceauşu Mihai Alexandru, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu, Secţia Hematologie.

Persoanele care donează sânge nu trebuie neapărat să aibă grupa sanguină de care are nevoie profesorul Mihai Alexandru Ceauşu, pentru că între centrele de transfuzii din țară se fac schimburi de pungi de sânge. Cei care donează sânge trebuie să îndeplinească normele impuse donatorilor, să aibă peste 18 ani, să fie sănătoși, să nu fi consumat alcool și mâncăruri grase.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella