ARESTAT PREVENTIV pentru furtul unei mașini din RÂMNICU VÂLCEA

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale au reținut un tânăr de 29 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 20 februarie a.c., polițiștii au reținut un tânăr, bănuit că ar fi sustras un autoturism din Râmnicu Vâlcea.

În fapt, persoana bănuită ar fi pătruns în noaptea de 14 februarie într-o locuință din municipiul Rm. Vâlcea, de unde a sustras cheia de contact a unui autoturism, parcat pe stradă, în fața locuinței.

Prejudiciul produs se ridică la peste 20.000 de euro.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit depistarea tânărului și reținerea acestuia, precum şi a autoturismului sustras, care avea aplicate alte plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Totodată s-a stabilit că tânărul de 29 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

La data de 21 februarie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...