Problema debranşărilor masive de la apă potabilă de la Drăgăşani, pe masa prefectului

Branşarea mai multor asociaţii proprietari din municipiul Drăgășani, de la rețeaua de apă potabilă a fost tema unei întâlniri la Instituţia Prefectului Vâlcea, întâlnire iniţiată de preşedintele Consiliului Judeţean Constantin Rădulescu. Şedinţa a avut loc luni, 19 februarie 2018.

La şedinţă au mai participat edilul municipiului Drăgășani,domnul Cristian Nedelcu,însoțit de specialiști din cadrul Primăriei municipiului Drăgășani ,precum și directorul general al APAVIL S.A,domnul Cristian Jianu, alături de reprezentanți ai societății.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate de către părți, atât soluțiile tehnice cât și demersurile juridice, pentru rezolvarea, în baza prevederilor legale a situației și evitarea în viitor a problemelor de acest tip.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...