NEWS ALERT: La Apavil s-a declanșat Jihadul! Vezi ce s-a întâmplat cu directorul Jianu

Luni, 19 februarie 2018, la Apavil a avut loc ședința Consiliului de Administrație al societății, ocazie cu care s-au luat deciziile în ceea ce privește numirile temporare de director general și tehnic. Astfel, președintele CA Apavil, Ioan Nistor preia mandatul de directorul general, urmând ca fostul director general Jianu să ocupe poziția de director tehnic.
S-au luat cele două decizii, urma să fie semnate marți, însă până la urmă nu au mai fost semnate deloc. Motivul: noul director general al societății i-a spus lui Jianu că poate să rămână director tehnic doar dacă își dă demisia din cadrul Consiliului de Administrație. Acesta a refuzat și începând de miercuri, 21 februarie a părăsit societatea. A predat tot și a plecat.
Amintim că directorului Cristian Jianu i-a expirat mandatul de director general în data de 22 februarie 2018, după ce acesta fusese prelungit cu încă 2 luni în decembrie 2017.
De asemenea, noul presedinte al Consiliului de Administratie este Ioan Nistor. Nicoleta Bala si Valentin Tudora sunt alti 2 noi membri ai CA de la Apavil Valcea.
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...