Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


O tânără din SUA îşi caută familia din Horezu: ”Știu doar că am fost adoptată din Râmnicu Vâlcea”

19 Feb 2018
O tânără din SUA îşi caută familia din Horezu: ”Știu doar că am fost adoptată din Râmnicu Vâlcea” foto facebook
Prin intermediul paginii de Facebook devenite deja celebre în România, „Copiii niciodată uitaţi ai României – The never forgotten Romanian children”, o tânără de 29 de ani, din statul american Washington îşi caută părinţii din România, din zona Horezu, din judeţul Vâlcea.
„Bună! Numele meu înainte de adopţie a fost Stănescu Maria, născută la data de 15 septembrie 1989. Îmi caut părinţii biologici Stănescu Marita şi Stănescu Nelu, din Horezu, judeţul Vâlcea. Despre mine ştiu doar că am fost adoptată din Râmnicu Vâlcea. În tot acest timp mi-am dorit să îi cunosc şi să am veşti de la ei şi de la toată familia mea. Vă mulţumesc mult pentru orice mic ajutor. Distribuind acest post sper să ajungă la ei sau la orice persoană care îi cunoaşte!”, este mesajul postat de tânăra din SUA pe această pagină.
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella