Echipa Colegiului Energetic Râmnicu Vâlcea la Campionatul Mondial Școlar de Handbal/Doha Qatar

15 Feb 2018

În perioada 21.02-01.03.2018 se va desfăşura în Doha/Qatar, Campionatul Mondial Şcolar de Handbal masculin şi feminin, competiție organizată de Federaţia Internaţională a Sportului Şcolar(ISF), MEN prin FSSU având competență exclusivă de reprezentare a României la această competiție.

Delegaţia României va fi formată din 37 de persoane, incluzând echipele câştigătoare a Olimpiadei Liceelor la Handbal din anul şcolar 2016-2017 precum şi staful tehnic al fiecărei echipe.

Mulţumim pe această cale Federaţiei Române de Handbal care în baza protocolului IHF-ISF a nominalizat şi susţinut financiar brigada de arbitri formată din Nicolae Raluca şi Cânta Diana. La feminin vom fi reprezentaţi de Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea iar la masculin, Liceul cu Program Sportiv Bacău.

Vă prezentăm astăzi echipa Colegiului Energetic din Rm. Vâlcea, unitate de învăţământ care promovează sportul de performanță şi care va fi compusă din: Bălăceanu Madalina Beatrice, Ancuţa Madalina Elena, Ciuca Diana Cristina, Dulgheru Elena Ana Maria, Lupei Corina Elena Romana, Marin Iuliana Daniela, Mincu Ana Maria, Moroianu Andra Liviana, Neacşu Irina Gabriela, Necula Daniela Iordănita, Popa Elena Laura, Stamin Roberta Maria, Vâlcan Denişa Andreea, Fulgescu Raluca Ioana.

Sportivele vor fi însoţite de un staff tehnic compus din Dănuleț Marius şi Luca Steluţa antrenori, Mărășteanu Claudiu kinetoterapeut, Simion Mihăiță Constantin - directorul colegiului şi Gavrisiu Iuliana Claudia inspector de educaţie fizică şi sport ISJ Vâlcea.

Mult succes echipei de handbal feminin! Hai România!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...