VÂLCEA: Bărbat găsit MORT! Soția lui se zbate între viață și moarte

VÂLCEA: Bărbat găsit MORT! Soția lui se zbate între viață și moarte foto arhiva
Un bărbat din localitatea Milcoiu, județul Vâlcea a murit, iar soția sa se zbate între viață și moarte, fiind internată la Spitalul județean Vâlcea. Cei doi au fost intoxicați cu monoxid de carbon de la soba din locuința lor, după cum arată primele rezultate ale anchetei desfășurate de către polițiști. Din aceleași motive, și soția sa a ajuns în stare gravă la spital.

Fumul degajat de soba din casă și folosită necorespunzător se pare că este cauza care a condus la moartea bărbatului de 56 ani din localitatea vâlceană Milcoiu, precum și la îmbolnăvirea gravă a soției.
Cei doi au fost descoperiți de către un vecin, care a alertat imediat autoritățile, sunând la 112. În locuință, încă se mai simțea miros de fum de la soba exploatată necorespunzător când au sosit oamenii legii.
Cadavrul bărbatului de 56 de ani a fost ridicat de către angajații Serviciul de Medicină Legală Vâlcea pentru efectuarea necropsiei. În urma realizării acesteia, s-a stabilit cauza decesului ca fiind intoxicarea cu monoxid de carbon.
Femeia a fost transportată intubată de către un echipaj de terapie intensivă mobilă la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...