Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

ALDE Vâlcea continuă seria acţiunilor de suflet. Zilele acestea, ajută o familie din Băbeni

12 Feb 2018

ALDE Vâlcea continuă seria acţiunilor de suflet începute anul trecut. De această dată, liberal-democraţii lui Călin Popescu Tăriceanu au venit în sprijinul unei mame singure din oraşul Băbeni, căreia, de curând, i-a ars casa. Iniţiativa i-a aparţinut viceprimarului Ion Croitoru, care, cunoscând situaţia foarte multor familii nevoiaşe din localitate, încearcă să le ajute cu ceea ce poate. În cazul tinerei de 26 de ani, cea mai apăsătoare problemă era lipsa curentului electric.

Vineri, Ion Croitoru i-a făcut o vizită împreună cu deputatul Dumitru Lovin şi Laurenţiu Matei - vicepreşedinte ALDE Băbeni şi a sprijinit-o financiar pentru a se putea racorda la reţeaua electrică. În continuare, liberal-democraţii vor să o ajute să-şi termine noua căsuţă, în care locuieşte cu fiica sa în vârstă de 7 ani, care mai trebuie izolată pe exterior şi amenajată în interior.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella