FOTO: Familie neajutorată, găsită dormind într-o baracă la ștrandul din Ostroveni

11 Feb 2018
Deși pare greu de crezut există oameni care nu au un acoperiș deasupra capului și înnoptează pe unde apucă. Este și cazul unei familii din Vâlcea, care a fost găsită, de curând, dormind într-o baracă la o casă în construcție lângă ștrandul Ostroveni.
Cei doi au fost descoperiți de un fost ocrotit de la Casa de Copii, care ne-a informat despre situația grea în care se află cei doi. Acesta chiar dorește să aducă în atenția autorităților cazul celor doi, soț și soție. Poate există vreo variantă astfel încât cei de la DGASPC sau de la Primăria Râmnicului să-i adăpostească în regim de urgență.
”I-am descoperit din întâmplare. Am stat de vorbă cu ei. Aseară le-am dus și mâncare. Poate se găsește vreo soluție și pentru ei”, ne-a povestit cel care i-a găsit.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...