Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


BACALAUREAT 2018: Prima probă de evaluare începe în 12 februarie! ANDRA BICĂ urează succes tuturor candidaților

Prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2018 începe luni, 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A).
Conform calendarului aprobat prin ordin de ministru, proba va continua în data de 13 februarie și va fi urmată de evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (14 - 15 februarie).
În zilele de 16, 19 și 20 februarie 2018 este programată evaluarea competențelor digitale (proba D), iar în perioada 21-22 februarie 2018 se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C).
În județul Vâlcea s-au înscris 3.083 elevi din seriile anterioare și seria curentă, prin acest examen verificându-se competențele dobândite și nivelul de cultură generală şi de specializare, atins de absolvenţii de liceu
„Dorim succes tuturor și ne asigurăm împreună cu conducerile celor 27 de licee din județul Vâlcea de organizarea corectă a acestui examen național de bacalaureat.”, susține inspectorul șef al IȘJ Vâlcea, Andra Bică.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella