Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

PERCHEZIȚII la persoane bănuite de CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

Polițiștii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Suteşti, sprijiniţi de cei de la Poliția municipiului Drăgăşani, judeţul Vâlcea, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Rutier şi luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au efectuat în această dimineață un număr de 5 percheziţii domiciliare într-un dosar de contrabandă cu ţigări.

Două femei din localitatea Sutești sunt bănuite cu privire la săvârșirea infracțiunii de contraband cu țigări.

Din actele administrate pe parcursul cercetărilor, polițiștii au constatat că persoanele au săvârşit, în mod individual, infracţiunea de contrabandă simplă, respectiv au comercializat într-un mod ascuns atât de acasă, cât şi prin intermediul unor magazine, mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, respectiv pachete cu ţigări marca MARBLE Filter de Luxe, de contrabandă, netimbrate cu banderole de marcaj fiscale emise de autorităţile române.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

În baza mandatelor de percheziţie domiciliară emise la data de 07 februarie a.c de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Drăgăşani și pentru probarea întregii activităţii infracţionale, polițiștii au descins în această dimineață la locuințele celor două femei, la domiciliul unei alte persoane participante la infracţiune, precum şi la două din punctele de lucru ale firmelor administrate de acestea.

În cadrul acţiunilor au fost identificate mai multe pachete de țigări de contrabandă, marca MARBLE, iar cele 2 femei au fost duse la sediul poliției în vederea cercetărilor.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella