Vor victorie pentru linişte la echipă

08 Feb 2018

• HCM Rm. Vâlcea şi-ar asigura titlul de vicecampioană dacă vor câştiga astăzi la Craiova

HCM Rm.Vâlcea şi SCM Craiova se întâlnesc astăzi, 8 februarie, de la ora 17.30, într-un adevărat derby pentru titlul de vicecampioană. Ajunsă la 11 victorii în ultimele 12 etape, echipa din Vâlcea și-a consolidat locul 2 și a mai făcut un pas important spre a obține în premieră un loc de cupă europeană. Oficialii clubului nu văd încă echipa vicecampioană, însă spun că gruparea pregătită de Aurelian Roşca este pe drumul cel bun. ”Eu zic că suntem peste ce ne-am propus, dar să nu ne grăbim, că mai este mult până deoparte.

Urmează jocul de la Craiova, unde trebuie să ne demonstrăm potențialul, dacă câștigăm acolo este extraordinar, dacă pierdem, nu este nicio nenorocire, nu înseamnă că am renunțat la locul 2, deși nu asta ne-am propus. Ne-am propus clasarea pe locurile 2-3, o poziție de cupe europene, dar ne-ar onora un titlu de vicecampioană, important este că echipa arată bine, este bine pregătită. Spectatori au fost ca la meciurile Oltchimului în cupele europene, s-a stat și în picioare, este cel mai important lucru care l-am dorit, faptul că publicul este lângă noi, ne demonstrează că suntem pe drumul bun”, a declarat Petre Berbecaru.

Vâlcea nu a putut conta la ultimul meci pe Tănasie și Khouildi, indisponibile, în timp ce Craiu a fost împrumutată până în vară la Brăila, iar Mitrache la Slobozia. După meciul de la Craiova, HCM va juca următoarea partidă pe teren propriu, duminică , 11 februarie, cu CSM Bistriţa, de la ora 16.30.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...