Cinci amicale pentru Flacăra Horezu în februarie

08 Feb 2018

Ocupanta primului loc în Superligă şi principal favorită la câştigarea titlului de campioană a judeţului Vâlcea, Flacăra Horezu, se pregăteşte pentru a doua parte a sezonului pe teren propriu. Echipa antrenată de Adi Popa susţine în această perioadă un cantonament centralizat de pregătire la un hotel din localitate, programat în perioada 5-10 februarie.

În lot au venit și trei jucători noi, mijlocașul central Ovidiu Popescu, venit de la ACS Șirineasa, portarul Petre Radu (Slatina), iar de la juniori a fost promovat Adrian Voicu. Pe lista plecărilor este trecut fundașul central Marian Popescu, în timp ce mijlocașul stânga Victor Caliani, care venise săptămâna trecută la echipă, nu a ajuns la un acord cu conducerea clubului și a plecat. Flacăra are punctaj maxim în Superliga Vâlcea după 16 etape, cu cinci lungimi avans față de a doua clasată, Cozia Călimănești. Superliga Vâlcea se reia pe 3 martie, cu meciurile etapei a 17-a, dată la care horezenii vor juca la Tomșani.

Până atunci, Horezu va susţine cinci amicale, cu CSU II Craiova în deplasare (10 februarie), cu Pandurii Tg. Jiu la Rovinari (14 februarie), cu SCM la Rm. Vâlcea (17 februarie), cu Atletic Bradu la Bradu (21 februarie) şi cu Venus Independenţei la Vâlcea (23 februarie).

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...