Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Cinci amicale pentru Flacăra Horezu în februarie

08 Feb 2018

Ocupanta primului loc în Superligă şi principal favorită la câştigarea titlului de campioană a judeţului Vâlcea, Flacăra Horezu, se pregăteşte pentru a doua parte a sezonului pe teren propriu. Echipa antrenată de Adi Popa susţine în această perioadă un cantonament centralizat de pregătire la un hotel din localitate, programat în perioada 5-10 februarie.

În lot au venit și trei jucători noi, mijlocașul central Ovidiu Popescu, venit de la ACS Șirineasa, portarul Petre Radu (Slatina), iar de la juniori a fost promovat Adrian Voicu. Pe lista plecărilor este trecut fundașul central Marian Popescu, în timp ce mijlocașul stânga Victor Caliani, care venise săptămâna trecută la echipă, nu a ajuns la un acord cu conducerea clubului și a plecat. Flacăra are punctaj maxim în Superliga Vâlcea după 16 etape, cu cinci lungimi avans față de a doua clasată, Cozia Călimănești. Superliga Vâlcea se reia pe 3 martie, cu meciurile etapei a 17-a, dată la care horezenii vor juca la Tomșani.

Până atunci, Horezu va susţine cinci amicale, cu CSU II Craiova în deplasare (10 februarie), cu Pandurii Tg. Jiu la Rovinari (14 februarie), cu SCM la Rm. Vâlcea (17 februarie), cu Atletic Bradu la Bradu (21 februarie) şi cu Venus Independenţei la Vâlcea (23 februarie).

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella