COPIL de 12 ani DISPĂRUT. Familia îl caută cu disperare!

UPDATE: Din informaţiile primite de la rudele băiatului, acesta a fost găsit întreg şi nevătămat în municipiul Râmnicu Vâlcea.

 

Ore de coşmar pentru o familie din Râmnicu Vâlcea. Copilul lor, David, de 12 ani, nu este de găsit.

El a plecat de bună voie de acasă miercuri, 7 februarie a.c., în jurul orei 14:00, iar până în prezent nu a revenit şi nici nu a contactat familia sau vreuna dintre rude. De asemenea, băiatul şi-a lăsat telefonul mobil acasă, astfel neputând fi contactat. În această dimineaţă, părinţii au alertat şi autorităţile de dispariţia băiatului. 

Semnalmente lui David: are înălţimea 1.60 m, în jur de 40 kg, şaten cu ochii albaştri.

În ziua în care a dispărut era îmbrăcat într-o geacă de culoare albastru închis şi cu pantaloni de trening culoare închisă.

Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea copilului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. 

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...