Naţional Rm. Vâlcea, victorie la Reşiţa

08 Feb 2018

• Fetele antrenate e Marius Dănuleţ s-au impus cu 24-23 în faţa echipei CSU

Handbalul vâlcean excelează şi la alte echipe pe plan naţional. Pe lângă rezultatele incredibile obţinute de HCM Rm. Vâlcea, şi echipa Centrului naţional de Excelenţă, pregătită de Marius Dănuleţ şi Ildiko Barbu au bifat o victorie weekendul trecut la Reşiţa, scor 24-23. După acest rezultat, Naţional Rm. Vâlcea este pe locul 8 în seria B din Diviza A de handbal feminin.

Antrenorul principal Marius Dănuleț este mulțumit că fetele continuă evoluțiile bune în acest retur la Divizia A. ”A fost un meci foarte bun din partea fetelor, la fel ca precedentele, cu Mioveni și Timișoara, acum am și câștigat împotriva unei echipe puternice. Meciul a fost disputat, am condus pe toata durata lui, am avut și posibilitatea să ne desprindem. Este o victorie maritată și binevenită, atât ca exprimare în teren, cât și a moralului. De câțiva ani, Reșița face o treabă bună, victoria noastră este mai îmbucurătoare. Altfel stăteau lucrurile dacă la Mioveni câștigam, așa cum meritam și dacă mai pun și alte puncte pierdute la limită în tur, cred că echipa noastră putea să aibă încă 10 puncte în pluş și să fie în primele patru echipe. Dar, nu rezultatele contează la noi, ci modul de joc a copiilor. În retur, fetele au jucat foarte bine, la superlativ și sper să păstrăm acest trend ascendent, se muncește bine și fetele înțeleg că e nevoie de seriozitate maximă la fiecare antrenament și meci, ca să poți să crești valoric”, a declarat Marius Dănuleț.

Pentru Naţional Rm. Vâlcea au evoluat: Diana Ciucă, Ana Dulgheriu - Denisa Vîlcan, Carina Ciui, Daniela Marin, Ana Mincu, Ioana Bălăceanu, Irina Neacșu, Daniela Șchiopu, Corina Lupei, Roberta Stamin, Andra Moroianu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...