FOTO: Şoferul din Bălceşti, care a ACCIDENTAT MORTAL un pieton la Bălceşti, pus sub CONTROL JUDICIAR

06 Feb 2018
FOTO: Şoferul din Bălceşti, care a ACCIDENTAT MORTAL un pieton la Bălceşti, pus sub CONTROL JUDICIAR foto facebook
Şoferul vinovat de producerea accidentului mortal din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, a fost pus sub control judiciar de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Bălceşti.
Amintim că la data de 04.02.2018, în jurul orelor 20.30, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Bălceşti, jud.Vâlcea, inculpatul Călin Ionuţ, pe fondul consumului de alcool şi a unei conduite lipsite de prevenţie în timpul conducerii autoturismului, a accidentat mortal pe persoana vătămată M.I., care circula în calitate de pieton, în aceeaşi direcţie de mers.
Inculpatul Călin Ionuţ a fost testat cu aparatul etilotest seria ARZE-0103, acesta atestând o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spital în vederea prelevării probelor de sânge.
Prin ordonanţele din data de 05 februarie 2018, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti au dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 ore, şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Călin Ionuţ cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.
Totodată, procurorii au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bălceşti arestarea preventivă a inculpatului.
Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Bălceşti a dispus faţă de inculpatul Călin Ionuţ măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile. Împotriva încheierii, procurorii au formulat contestaţie, urmând a fi soluţionată de Tribunalul Vâlcea.
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...