Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: Şoferul din Bălceşti, care a ACCIDENTAT MORTAL un pieton la Bălceşti, pus sub CONTROL JUDICIAR

06 Feb 2018
FOTO: Şoferul din Bălceşti, care a ACCIDENTAT MORTAL un pieton la Bălceşti, pus sub CONTROL JUDICIAR foto facebook
Şoferul vinovat de producerea accidentului mortal din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, a fost pus sub control judiciar de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Bălceşti.
Amintim că la data de 04.02.2018, în jurul orelor 20.30, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Bălceşti, jud.Vâlcea, inculpatul Călin Ionuţ, pe fondul consumului de alcool şi a unei conduite lipsite de prevenţie în timpul conducerii autoturismului, a accidentat mortal pe persoana vătămată M.I., care circula în calitate de pieton, în aceeaşi direcţie de mers.
Inculpatul Călin Ionuţ a fost testat cu aparatul etilotest seria ARZE-0103, acesta atestând o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spital în vederea prelevării probelor de sânge.
Prin ordonanţele din data de 05 februarie 2018, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti au dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 ore, şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Călin Ionuţ cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.
Totodată, procurorii au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bălceşti arestarea preventivă a inculpatului.
Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Bălceşti a dispus faţă de inculpatul Călin Ionuţ măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile. Împotriva încheierii, procurorii au formulat contestaţie, urmând a fi soluţionată de Tribunalul Vâlcea.
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella