Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

RÂMNICU VÂLCEA: Bărbat de 36 de ani arestat pentru TÂLHĂRIE

La data de 2 februarie a.c., polițiștii au reținut, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, un bărbat de 36 de ani din comuna Câineni, bănuit de comiterea unei tâlhării, la aceeași dată, pe raza municipiului.

În cursul dimineții de vineri, 2 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat din Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, un prieten de-al său, în timp ce se deplasa pe stradă, în municipiu, a fost agresat fizic de o altă persoană, care i-a sustras 200 de lei, telefonul mobil și haina pe care o purta.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului si au demarat verificările, fiind identificat bărbatul bănuit de comiterea tâlhăriei.

Pe parcursul cercetărilor, persoana bănuită a fost depistată de polițiștii Postului de poliție Câineni pe raza comunei, bărbatul fiind preluat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea și ulterior reținut pentru 24 de ore, iar la data de 3 februarie a.c., a fost aprobată și propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cerecetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella