RÂMNICU VÂLCEA: Bărbat de 36 de ani arestat pentru TÂLHĂRIE

La data de 2 februarie a.c., polițiștii au reținut, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, un bărbat de 36 de ani din comuna Câineni, bănuit de comiterea unei tâlhării, la aceeași dată, pe raza municipiului.

În cursul dimineții de vineri, 2 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat din Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, un prieten de-al său, în timp ce se deplasa pe stradă, în municipiu, a fost agresat fizic de o altă persoană, care i-a sustras 200 de lei, telefonul mobil și haina pe care o purta.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului si au demarat verificările, fiind identificat bărbatul bănuit de comiterea tâlhăriei.

Pe parcursul cercetărilor, persoana bănuită a fost depistată de polițiștii Postului de poliție Câineni pe raza comunei, bărbatul fiind preluat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea și ulterior reținut pentru 24 de ore, iar la data de 3 februarie a.c., a fost aprobată și propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cerecetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...