TRAGEDIE! Implicat într-un accident rutier grav în ziua de Crăciun, un tânăr de 15 ani a murit la o lună de zile (FOTO)

Un tânăr de 15 ani, care a fost implicat într-un accident de circulație ce a avut loc chiar în ziua de Crăciun anul trecut, a murit vineri, 2 februarie 2018. Tânărul fusese grav rănit în urma accidentului și pe toată perioada spitalizării a fost în comă. El a avut leziuni grave la creier, și, din nefericire, nu și-a mai revenit. Acesta a decedat la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea.
Reamintim că în urma tragediei din ziua de Crăciun, opt persoane au fost rănite într-un accident rutier, produs în noaptea de duminică spre luni, în localitatea vâlceană Frânceşti. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, un automobil în care se aflau opt bărbaţi s-a răsturnat într-un şanţ.
Accidentul rutier s-a produs pe DJ 646, în Frânceşti. La volanul maşinii se afla un tânăr de 21 de ani, care a obţinut anul acesta permisul de conducere. El nu consumase alcool.
“O persoană a fost rănită mai grav, şapte rănite uşor. Toţi răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea. Conducătorul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în şanţ, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum”, a precizat Sandra Dăscălete.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...