Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

SCANDAL la Liceul de Artă din RÂMNICU VÂLCEA! Profesorii, la un pas de revoltă

SCANDAL la Liceul de Artă din RÂMNICU VÂLCEA! Profesorii, la un pas de revoltă foto facebook
Decizia de mutare a Liceului de Artă ”Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea în spațiul de la Liceul Mecanic 2 (Henri Coandă) a creat un scandal de proporții între conducerea Liceului și unii profesori.
Directorul AnneMarie Keresztely, care este profesor de engleză, încearcă să calmeze spiritele și să găsească soluții, însă, din păcate, în ultima perioadă lucrurile au scăpat de sub control. Despre ce este vorba? După decizia de mutare, cei de la Mecanic 2 nu stau cu mâinile în sân și acționează în judecată, angajând chiar o casă de avocatură din București. Mai mult, Popa Florin, lider de sindicat FSLI, dă ca certitudine că va câștiga procesul și că cei de la Arte vor fi nevoiți să se mute înapoi. Cu asemenea zvonuri care circulă, unii profesori de la Arte nu mai sunt atât de doritori să se mute.
Mai mult, a existat chiar intenția de a avea loc o întâlnire a profesorilor cu prefectul de Vâlcea, Florian Marin, pentru a discuta pe marginea acestui subiect. Din păcate, întâlnirea nu a mai avut loc, pentru că profesorii care își manifestaseră dorința de a participa la ședința cu prefectul au fost amenințați de către directorul AnneMarie Keresztely că vor avea probleme și li se vor tăia orele.
Zilele trecute, atmosfera din Liceul de Artă era una tensionată, cu urmăriri ca în filme, presiuni și ascultat pe la uși. Până la urmă, profesorii au renunțat la ideea de a merge la întâlnirea cu prefectul Florian Marin, întâlnire programată pentru joi, 1 februarie 2018, la orele 14.00.
Directorul AnneMarie Keresztely i-a amenințat pe profesori că face tabel cu cei ce vor merge la prefect și că tabelul îl va înmâna inspectorului general Andra Bica și primarului Mircia Gutău. Ba mai mult, le taie din ore.
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella