Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

APEL UMANITAR: O tânără din VÂLCEA are nevoie de sânge! Donaţi la orice centru de transfuzii din ţară

01 Feb 2018
Raluca, o tânără de 21 de ani din Râmnicu Vâlcea, are nevoie de ajutorul nostru. De mai bine de o lună de zile, aceasta se zbate între viaţă şi moarte, fiind internată la Spitalul Fundeni, unde recent a suferit o complicată intervenţie chirurgicală. Acum, ea are nevoie de sânge şi este bine cunoscută criza de sânge din ţara noastră, mai ales că în ultima perioadă s-a înregistrat o scădere dramatică a numărului de persoane care donează voluntar sânge.
Raluca este fiica omului de afaceri vâlcean Petre Scrieciu.
"Ne gândim ce simte o fata, la 21 de ani, fiind de o lună pe un pat de spital, trecând zilnic prin dureri și pericole cărora noi, ca adulți, nu știu cum le-am face față. Dacă puteți sau dacă vreți, ajutați-o pe Raluca din Râmnicu Vâlcea! Centrele de transfuzii nu au sânge suficient. Nu contează grupa, odată ce se donează în numele ei, oriunde în țară, are prioritate la grupa de care are nevoie. RALUCA SCRIECIU - CNP 2960712385577. SECTIA ATI 3-FUNDENI Vă mulțumim", este mesajul postat pe reţelele de socializare.
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella