FOCURI de armă la Șușani: Polițiști ATACAȚI cu târnăcopul!

FOCURI de armă la Șușani: Polițiști ATACAȚI cu târnăcopul! foto arhiva
O bătaie între doi vecini din localitatea Șușani, județul Vâlcea, s-a terminat cu focuri de armă, după ce vecinul agresor a refuzat să răspundă întrebărilor polițiștilor. Mai mult, acesta a lovit cu un târnăcop atât mașina de poliție, cât și pe unul dintre oamenii legii. Bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat și magistraților.
”În seara zilei de 30 ian, polițiștii Secției 3 Sutesti au fost sesizați cu privire la existența unui conflict între 2 bărbați, în Susani. O patrula formata din 2 politisti ai sectiei s-a deplasat la fata locului, constatând ca persoana vatamata (apelantul ) a fost agresat fizic de un vecin, fiind solicitata si o amabulanta. Starea barbatului nu este grava.
Polițiștii s-au deplasat la domiciliul făptuitorului, pentru a discuta cu acesta. În momentul în care bărbatul de 43 de ani a observat echipajul de politie, a luat un târnăcop din gospodărie, lovind maşina de politie si lovindu-l, de asemenea, pe unul dintre polițiști în zona antebraţului, acesta executând focuri de armă de avertisment în plan vertical. Cu sprijinul colegilor de la SAS, bărbatul a fost imobilizat, iar ulterior reținut pentru 24 de ore, urmând a se propune arestarea preventiva. Se fac cercetări pentru ultraj și lovire sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...