VÂLCEA: Flăcările de la un autoturism s-au întins la o locuinţă. Proprietara a suferit un atac de panică

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au intervenit marţi, 30 ianuarie a.c., la ora 22:00 în localitatea Mateești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Flăcările s-au declanșat la nivelul compartimentului motor al autovehiculului, însă acesta s-a extins cu repeziciune și la fațada locuinței proprietarului mașinii situată în imediata apropiere.

Până la stingerea incendiului, au ars: elementele combustibile din partea din față a autoturismului precum și 8 mp. polistiren placat pe fațada casei.

De asemenea proprietara locuinței a suferit un atac de panică, aceasta fiind transportată de echipajul SMURD la Spitalul Horezu pentru îngrijiri suplimentare.

Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare cu energie electrică a autoturismului.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...