FOTO: Rulotă arsă în Ostroveni! 3 maşini distruse. Poliţia caută piromanul!

În această dimineaţă, în jurul orei 4:07, liniştea locuitorilor din zona Ostroveni – Râmnicu Vâlcea, în spatele blocului S2, a fost tulburată de sirenele pompierilor şi ale poliţiei.

Pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” al județului Vâlcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o rulotă. În urma incendiului au ars elementele combustibile ale rulotei, trei ghene de gunoi aflate în apropiere şi s-au degradat, datorită efectului termic, trei autoturisme aflate în apropierea locului incendiului.

Din primele informaţii a reieşit faptul că incendiul s-a datorat folosirii focului deschis de către o persoană neidentificată.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...