RÂMNICU VÂLCEA: Bărbat de 68 de ani găsit mort în casă

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 5 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit în localităţile: Băbeni, Băile Govora, Brezoi și Rm. Vâlcea pentru: un accident de circulaţie; o deblocare de apartament; dureri: precordiale, renale şi atacuri de panică.

După acordarea primului ajutor calificat, 3 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

Pentru deblocarea apartamentului, s-a intervenit cu accesoriile din dotare pentru forțarea ușii, în municipiul Rm. Vâlcea, str. Rândunelelor nr 2, etaj III. Din nefericire, proprietarul, în vârstă de 68 de ani, a fost găsită decedat în dormitor.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...