Pedeliştii au strâns 500 de milioane lei vechi pentru sinistraţii din Bacău

18 Iul 2010

OMENIE. Banii strânşi, dar şi două tiruri pline de alimente neperisabile, materiale de construcţii şi haine vor fi trimise în cursul acestei săptămâni sinistraţilor din Bacău. La evenimentul caritabil organizat la Restaurantul OK de la Bujoreni au participat atât membri marcanţi ai PDL Vâlcea, cât şi cunoscuţi oameni de afaceri, care au donat sume importante de bani. Printre invitaţi s-a aflat şi prefectul aşa-zis (a)politic al judeţului, Petre Ungureanu, care a menţionat că nu vrea să-şi facă publice operele de caritate: „Operele mele de caritate vor rămâne necunoscute ca şi până acum”.

La sfârşitul săptămânii trecute, democrat-liberalii vâlceni au demarat o campanie de colectare de fonduri pentru ajutorarea sinistraţilor din Moldova. În campania intitulată „O punte peste ape”, conducerea PDL Vâlcea a luat hotărârea ca toţi parlamentarii partidului, consilierii judeţeni, preşedinţii organizaţiilor locale şi organizaţiile interne, primarii şi viceprimarii democrat – liberali să se mobilizeze pentru a veni în sprijinul oamenilor. Astfel că, vineri, 16 iulie a.c., la iniţiativa preşedintei Organizaţiei Judeţene de Femei a PDL Vâlcea, Iuliana Moise, s-a organizat o acţiune caritabilă, ce a avut loc la Restaurantul OK de la Bujoreni, ocazie cu care democraţii au strâns aproximativ 500 de milioane de lei vechi. Invitatul special al acţiunii a fost nimeni altul decât prefectul (a)politic, Petre Ungureanu, care a donat şi el o sumă de bani, el dorind, însă, să nu facă publică suma. Trebuie menţionat că la eveniment au participat atât membri marcanţi ai PDL Vâlcea, cât şi cunoscuţi oameni de afaceri. Printre aceştia îi putem enumera pe primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, viceprimarul Cosmin Constantinescu, senatorul Dorel Jurcan, deputaţii Samoil Vîlcu şi Sorin Zamfirescu, vicepreşedintele Consiliului Judetean, Romulus Bulacu, dar şi pe directorul Finanţelor Publice Vâlcea, Gheorghe Gogârnoiu, care a donat şi el o sumă de bani pentru cei aflaţi la necaz. Fondurile strânse, dar şi două tiruri pline de alimente neperisabile, materiale de construcţii şi haine vor fi trimise în cursul acestei săptămâni sinistraţilor din Bacău. „Vrem doar să facem un bine celor care se află la ananghie acum. Pe lângă sumele care se vor strânge aici, la sediul partidului am colectat alimente, lenjerie, îmbrăcăminte, materiale de construcţii şi apă potabilă. De asemenea, firma Wise ne va dona ţigla pentru trei case, pe care o va duce la Bacău” – ne-a declarat preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei, Iuliana Moise.

Acţiune austeră, dar cu muzică populară

Acţiunea organizată la Restaurantul OK a fost, susţin pedeliştii, una de austeritate, invitaţii fiind serviţi cu alune, covrigei, cozonac şi doar o mică friptură. Cu toate acestea, democrat-liberalii s-au delectat la un pahar de vin şi cu muzică populară timp de mai bine de trei ore, într-un cadru festiv.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...