HCM Râmnicu Vâlcea termină turul campionatului pe locul 2, după victoria cu Rapid Bucureşti

20 Ian 2018
HCM Rm. Valcea - Rapid Bucureşti 31- 21 (13-9), în etapa 12 din Liga Florilor. O nouă victorie pentru fetele de la HCM, adjudecată sâmbătă, 20 ianuarie 2018, care le asigură vâlcencelor un binemeritat loc II în clasament.
"Teminăm turul campionatului pe locul 2! Avem 10 victorii în ultimele 11 etape! Sala Sporturilor Traian a fost din nou plină și ne-a purtat spre o nouă victorie!
Felicitări tuturor!

HCM: Blazek, Razum, Ciucă - Glibko 10, Krnic 6, Băcăoanu 3, Vasileuskaya 3, Badea 3, Craiu 2, Gavrilă 1, Fernandez 1, Vukcevic 1, Adespii 1, Lopez, Mitrache.
Antrenori: Aurelian Roșca (principal), Gheorghe Sbora, Ionel Gheorghe", anunţă HCM Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...