Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


NINSORILE ABUNDENTE fac probleme: Peste 3.300 de vâlceni au rămas fără curent electric!

18 Ian 2018
Ninsorile abundente din ultimele zile creează probleme. Mii de oameni din judeţul Vâlcea au rămas fără curent electric. Conform reprezentanţilor Instituţiei Prefectului Vâlcea, 3356 de persoane din mai multe zone din judeţ nu au curent. La această oră se acţionează cu echipe CEZ pentru remedierea avariilor.
"Reţele de energie electrică cu avarii:
● LEA 20 kV Horezu – Pietreni plus Derivaţia Prislop, afectată parțial, un post de transformare afectat, un consumator întrerupt în localitatea Costești, ce se alimentează cu un generator de curent propriu, până la remedierea deficienței de către echipa de intervenție a CEZ, 900 consumatori întrerupţi;
● LEA 20 kV Jiblea – Sălătrucel, afectată parțial, nouă posturi de transformare afectate, două localități : Berislăvești și Sălătrucel, 401 consumatori întrerupți, se acționează cu două echipe CEZ.
● LEA 20 kV Brezoi - UHE Gura Lotrului, afectată parțial, un post de transformare afectat, o localităţiile: Câineni, Titeşti, Perișani, cca. 900 consumatori întrerupți, se acționează cu una echipă CEZ.
● LEA 20 kV Brezoi – Jiblea, afectată parțial, patru posturi de transformare afectate, o localitate - Călimănești, 4 consumatori întrerupți, se acționează cu una echipă CEZ.
● LEA 20 kV Vl. Nord – UHE Dăești, afectată parțial, unsprezece posturi de transformare afectate, o localitate - Muereasca, 501 consumatori întrerupți, se acționează cu una echipă CEZ.
● LEA 20Kv Horezu – Cerna (Vaideeni), afectată, cu cca. 350 consumatori întrerupţi;
● LEA 20 KV Ioneşti (Marcea) – Orleşti + Derivaţie Scundu, afectată, cu cca. 300 consumatori întrerupţi.
Total consumatori întrerupţi: - 3356
La această oră se acţionează cu echipe CEZ pentru remedierea avariilor", se arată într-o informare a Instituţiei Prefectului Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella