FOTO: TRAFIC BLOCAT pe DN 7!

Codul portocaliu de vreme rea dă bătăi de cap drumarilor din Vâlcea. Deja DN 7 pe Valea Oltului este blocat, iar șoferii trebuie să știe că se circulă anevoios.
Traficul pe DN 7, la km 218, în localitatea Cornet este blocat pe sensul Vâlcea – Sibiu, pe urcare în rampă. Stratul de zăpadă are 5 cm, iar sub zăpadă este polei, informează IPJ Vâlcea. În zonă se acționează cu SDN, iar 7 autocamioane sunt în coloană.

Amintim că atenționarea de „COD PORTOCALIU” este valabilă, pentru nordul județului Vâlcea, până  în data de 18 ianuarie 2018, ora 20.00, iar pentru atenționarea de „COD GALBEN”, pentru restul județului, până în aceeași zi, la orele 22.00.

În acest interval, în zona de munte a județului vor fi ninsori însemnate cantitativ, cu  strat consistent de zăpadă, intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 80…90 km/h,  pe creste chiar de 90 – 100 km/h și cu o vizibilitate ce va scădea sub 50 m.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...