Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Mihai Ghebrea i-a scos pe copiii de la Pinocchio în oraş

13 Ian 2018

În ciuda unor critici nefondate din partea unui individ care se dorește șef de mulți ani la Casa Pinocchio din Râmnicu Vâlcea, Mihai Ghebrea, actualul șef, continuă să facă fericiți pe copiii din cadrul acestui centru de plasament, așa cum o face de ani de zile. De multe ori, nu toate acțiunile lui Mihai apar în presă.

Sâmbătă, 13 ianuarie, acesta, împreună cu educatorul de serviciu și, evident, cu acordul doamnei Jana Diaconu, director adjunct al DGASPC Vâlcea, au adus copiii din centrul Pinocchio la Mall-ul din centrul Râmnicului, la mașinuțe și patinoar. Evident că acești copii au fost extrem de încântați de ieșirea în oraș. Au servit masa la un fast-food celebru din oraș, apoi s-au jucat și patinat. La câteva ore de la această distracție, copiii s-au întors teferi, în centrul de plasament, cu speranța că vor participa la noi acțiuni.

Contactat de ziarul nostru, Mihai Ghebrea ne-a declarat că împreună cu conducerea DGASPC Vâlcea vor pregăti o tabără de iarnă pentru copiii cu rezultate bune la învățătură, tocmai pentru a-i stimula și pe ceilalți, care nu prea sunt interesați de școală.

Astfel de acțiuni sunt benefice și credem că mai puțin contează amănuntele de genul: cu ce sunt transportați copii, așa cum acel individ, care înainte de venirea lui Mihai Ghebrea în acest centru, făcea exact același lucru. Transporta copiii la diverse acțiuni cu mașina proprie. Și nimeni nu i-a reproșat nimic. Invidia doare. Când nu poți, dai vina pe vreme. Când nu ști dai vina pe soartă. Și tot aşa.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella