TRAGIC. Tânărul de 20 de ani, rănit grav în urma unui accident pe Valea Oltului, a murit după 11 zile de comă

13 Ian 2018

Tânărul Alexandru-Petre Trifon, de 20 de ani, din Slătioara - Vâlcea, rănit grav în urma unui accident ce a avut loc în data de 2 ianuarie 2018, pe Drumul Național 7, Valea Oltului, în dreptul localităţii Lazaret, județul Sibiu, a murit în această dimineaţă, după 11 zile de comă, la un spital din Sibiu.

În accidentul în care a fost rănit Alexandru-Petre Trifon au fost implicate două autoturisme, iar şase persoane au fost rănite. Un șofer care circula către Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă a intrat pe contrasens și s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Patru dintre victime au fost din mașina care a pătruns pe contrasens.

Printre victime se afla şi tânărul Trifon Alexandru Petre, de 20 de ani, pasager pe locurile din spate în maşina al cărui şofer este vinovat. El a fost găsit de echipajele de salvare în stare comoasă, iar de atunci nu şi-a revenit. În urmă cu trei zile, el a intrat în comă cerebrală, iar în această dimineaţă ne-a părăsit pentru totdeauna. Alexandru Petre Trifon împlinise 19 ani anul trecut, pe 26 septembrie.

Alexandru Petre Trifon va fi adus acasă în satul Milostea, comuna Slătioara mâine, 14 ianuarie, iar înmormântarea va avea loc marţi, 16 ianuarie, la biserica din satul natal.

Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

 

Citeşte şi ACCIDENT pe DN7, Valea Oltului. Şase vâlceni sunt victime

Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...