Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Şoferi beţi pe străzile Vâlcii

Polițiștii rutieri au înregistrat din nou dosare penale, în urma constatărilor din trafic.

În dimineața zilei de 11 ianuarie a.c., polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat pe Drumul Național 67 B, în Drăgășani, un șofer de 61 de ani, sub influența alcoolului. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la spital, unde i-au fost recoltate probele biologice, fiind înregistrat un dosar penal.

În noaptea de 11/12 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat, în Râmnicu Vâlcea, un autoturism, la volanul căruia se afla un șofer de 23 de ani, din municipiu. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella