Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ziua Culturii Naţionale la Arhiepiscopia Râmnicului

Arhiepiscopia Râmnicului, la inițiativa și binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, continuă seria manifestărilor culturale dedicate poetului național Mihai Eminescu, care se vor desfășura luni, 15 ianuarie 2018, Ziua Culturii Naționale.

Manifestările vor debuta la ora 10.00 cu slujba parastasului, săvârșită în Catedrala Arhiepiscopală din Râmnicu-Vâlcea, iar după un moment de rugăciune la teiul său, acestea vor continua la Sala Iosif Episcopul a Casei Sfântul Calinic.

Personalitatea Luceafărului poeziei românești va fi elogiată de actorii George Ivașcu, managerul și fondatorul Teatrului Metropolis din București și Anghel Damian de la Teatrul Național „I. L. Caragiale” București care, împreună cu Formația instrumentală a Arhiepiscopiei Râmnicului, dirijată de către Arhid. Prof. Dr. Codruț-Dumitru Scurtu, vor interpreta fragmente din lirica eminesciană.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella