Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

RÂMNICU VÂLCEA: Şedinţă extraordinară la Primărie

Consilierii locali ai Primăriei Râmnicu Vâlcea sunt convocați pentru o ședință extraordinară luni, 15 ianuarie a.c., de la ora 13:00, în sala de şedinţă a Primăriei. Pe ordinea de zi sunt mai multe puncte, printre care amintim:

1. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea unor plăți din bugetul local și a listei provizorii de investiții.
2. Raport și proiect de hotărâre cu privire la stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului Municipiului Râmnicu Vâlcea și din serviciile publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea începând cu 01 ianuarie 2018.
3. Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI) și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Amenajare parc zona Nord (lângă Colegiul de Silvicultură și Protecția Mediului)”.
4. Raport și proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a aparatului de specialitate al primarului municipiului Râmnicu Vâlcea.
5. Raport și proiect de hotărâre privind stabilirea modului de administrare a investiției realizată în cadrul Proiectului ”Reorganizarea și amenajarea spațiului public central din Municipiul Râmnicu Vâlcea”.
6. Raport și proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 516/2017 referitoare la ajustarea tarifelor de salubrizare stradală și a tarifelor pentru lucrări de întreținere spații verzi și mobilier stradal.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella