Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Vâlceanul Alex Păun încă nu se vede campion cu CFR Cluj

11 Ian 2018
• Sportivul din Drăgășani, mulțumit de performanțele din 2017

Jucătorul formației CFR Cluj, Alex Păun, încă nu se vede campion cu echipa la care activează în Liga 1. Chiar dacă echipa sa este una din favoritele câștigării titlului din 2018, sportivul originar din Drăgășani spune că mai este mult până la această performanță. Fotbalistul a participat înainte de sărbători la un turneu amical unde a vorbit atât despre nivelul fotbalului juvenil dar și despre cum a fost pentru el anul 2017. "A fost un an foarte bun pentru mine, am evitat accidentarile, ma bucur ca sunt sanatos. Suntem pe primul loc si nu avem de ce sa ne plangem. Este prea devreme sa vorbim de titlu, nici nu am intrat in play off, mai avem patru meciuri" a spus Alex. Vâlceanu a vorbit și despre viitorul fotbalului juvenil din județ, lăudându-i pe tinerii care încearcă să-i calce pe urme. "Sunt multi copii talentati, oltenii au sangele acela care fierbe in ei si intodeauna isi doresc mai mult. Am vazut multi copii talentati la turneul de la finalul anului, sunt sigur ca vor urma si alti copii care vor juca in viitor in liga I si de ce nu, la echipele nationale. Nu stiu daca pot sa zic ca e un regret ca nu am jucat la Valcea, ma bucur ca am ales Clujul de mic copil, poate intr-o buna zi voi veni si voi juca aici" a mai spus jucătorul echipei CFR Cluj.
Mijlocaşul Alexandru Păun şi-a prelungit in luna iulie a anului trecut pentru încă trei sezoane contractul cu echipa CFR Cluj.Păun, în vârstă de 23 de ani, este un produs al clubului CFR Cluj.Alexandru Păun a jucat meciul cu numărul 100 la CFR Cluj în partida cu FC Botoşani, scor 1-1, din prima etapă a noului sezon al Ligii I.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella