Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Victorie pentru HCM în primul meci din 2018. Vâlcencele s-au impus în faţa a 1500 de suporteri cu HCM Roman, scor 22-19

11 Ian 2018

HCM Râmnicu Vâlcea a început anul 2018 cu o victorie în faţa propriilor suporteri! Aproximativ 1500 de fani au venit în Sala Polivalentă pentru a-şi susţine favoritele în meciul cu HCM Roman, într-un meci ce a contat pentru etapa a 11-a din Liga Florilor. Partida s-a jucat de la egal la egal în prima repriză, care s-a încheiat 12-11 pentru vâlcence. Echilibrul s-a menţinut şi în partea a II-a, până în minutul 18, când fetele de la HCM s-au desprins la 2, apoi 3 lungimi de undă faţă de cele de la Roman. Ajutate consistent de portăriţa Petra Blazek, care a avut 2 parade la scorul de 20-18, vâlcencele au ţinut piept adversarelor lor până la final, scorul încheindu-se 22 la 19 pentru echipa gazdă. Victoria a fost savurată de fete din plin după fluierul final acestea sărbătorind alături de suporteri, cărora le-au mulţumit pentru susţinere. Pentru HCM au marcat Iryna Glibko (9), Natalia Vasileuskaya (5) , Alicia Fernandez Fraga (2), Marta Lopez (2), Raluca Băcăouanu (1) şi Andreea Adespii (1), în timp ce la gazde au înscris Ana Maria Simion (5), Miriam De Sousa (5), Alexandra Iovănescu (3), Ana Maria Popa (3), Dumitriţa Stoleru (2) şi Teja Forfolja (1).

În urma acestui rezultat, HCM Râmnicu Vâlcea rămâne pe locul 2 în Liga Florilor, cu 24 de puncte. Formaţia antrenată de Relu Roşca va juca etapa următoare în deplasare, la Măgura Cisnădie, duminică, 14 ianuarie, de la ora 12.00, partida fiind difuzată pe Digisport şi Telekom Sport.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella