Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VÂLCEA: Arestat pentru CORUPERE SEXUALĂ! Bărbatul acosta fetițe în zona Nord a municipiului

Caz revoltător în Râmnicu Vâlcea. Un obsedat sexual se plimba nestingherit prin zona de Nord a municipiului în seara zilei de 7 ianuarie 2018, acostând fetițe. Mămica fetiței ne-a alertat, trimițându-ne un mesaj prin care ne atenționa că acest dezaxat și-a dat jos pantalonii în fața fetiței ei.
”Vreau sa va atentionez ca, in zona nord , mai exact pe langa gradinita nord 2 se plimba un “ bolnav” care acosteaza fetite punandu-le sa se uite la el cand isi da pantalonii jos ...
Imbracat in taining gri, grasut, cu burta, cu gluga trasa pe cap, intreaba fetitele daca le place, in timp ce le arata penisul...
Asta seara a urmarit o fetita pana la erajul doi al blocului in care locuia fetita. Aceeasi intrebare: " Ia zii, iti place?"
L-am cautat toata zona nord. Nu l-am gasit. Maine alertez poliția”. Am îndemnat-o pe doamna respectivă să sune chiar în aceea seara la 112 și să anunțe incidentul, ceea ce femeia a și făcut.
Polițiștii de la Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea s-au sesizat de îndată, au demarat cercetările și în mai puțin de 48 de ore l-au prins pe bărbatul dezaxat. Este vorba despre Ilie Ursu, un inculpat major recidivist. El a fost reținut în data de 9 ianuarie 2018, iar o zi mai târziu a primit mandat de arestare preventivă.
Iată soluția:
”În baza art. 225, 226 C. proc. pen., art. 202 C.proc. pen., art. 223 alin. (1) lit. d) şi alin. (2). C. proc. pen.; Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, de la 10 ianuarie 2018 până la 08 februarie 2018, inclusiv, a inculpatului major recidivist Ursu Ilie, pentru săvârşirea în concurs real a două infracţiuni de corupere sexuală a minorilor, prev. de art. 221 alin. (1) Cod penal cu aplicarea art. 41 alin. (1) Cod penal şi art. 38 alin. (1) Cod penal. În baza art. 230 C. proc. pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului Ursu Ilie. Respinge cererea de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, formulată de inculpat, prin apărător. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen.; Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 10 ianuarie 2018, ora 18,32”.
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella