Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Maria Cârneci, Cristina Spătar și actrița Paula Chirilă, la inaugurarea FLORMAR în Shopping City Mall

11 Ian 2018

Joi, 11 ianuarie, la ora 18.00, brandul internațional de produse cosmetice FLORMAR deschide oficial un magazin în Shopping City Mall din Râmnicu Vâlcea. Showroom-ul de beauty este amplasat vizavi de hypermarketul Carrefour.

Având în vedere că ziua Marii Uniri se apropie cu pași repezi, evenimentul va avea ca temă cultura și portul popular autohton. Pentru a defini tabloul tradițional românesc, legenda Maria Cârneci vine alături de Silvana Râciu și Valeria Arnăutu să găzduiască cu binecunoscuta-i căldură sufletească o seară cu parfum rustic autentic. Ne vor mai onora cu prezența vedetele locale Nineta Popa și Rodica Mitran, precum și taraful Rapsodia Vâlceană, prin amabilitatea domnului Alin Pavelescu, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea. Acest ansamblu popular va mai fi reprezentat de artiștii Cristina Udrea, Rodica Nicolescu și Mioara Raică.

Pentru a continua în spirit festiv, în data de 12 ianuarie, vineri, la ora 17.30, FLORMAR își deschide din nou porțile cu generozitate, pentru a oferi doamnelor vâlcene șansa întâlnirii cu trei nume sonore, celebre atât pentru talent cât și pentru frumusețea lor : Diana Munteanu, Cristina Spătar și actrița Paula Chirilă. Seara specială va fi completată de un show de modă unic, adus la viață de modele de top și câștigătoare de concursuri de frumusețe la nivel național și european. În colecția haute couture semnată de brandul Fashion by Laina și prezentată de curând și la Paris Fashion Week, vor defila Miss România 2016, Miss Turism România, Miss Grand Internațional și Miss Queen of Beauty 2017.

Adresăm mulțumiri speciale sponsorilor BOROMIR, COFETĂRIA THEO și PENSIUNEA PARADIS ROYAL.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella